24 timmars gratis test

Instruktioner för hur du laddar upp kanaler finns tillgängliga HÄR

INGA TESTER KOMMER GES UT VID STORA MATCHDAGAR

Har du ett test som sträcker sig över en match så kommer testkontot tillfälligt att stängas av. Vid frågor eller hjälp kontakta oss så hjälper vi er gärna!

Contact
Standard 24h TEST
Standard Internationellt paket. Vårt Standard Internationellt paket innehåller kanaler världen över, med ett stort utbud och full packat med kanaler från världens alla hörn. Vi har försökt att stoppa in så mycket det bara går i detta paket! Vi har vanliga SD kanaler till HD/FHD och 4K. Standard Internationellt paket har även ett stort utbud av filmer och serier. Standard Internationellt paket har inte undertexter till alla serier och filmer men täcker en bra del av utbudet i respektive mapp och levererar undertexter därefter (för enheter som klarar det).
Premium 24h TEST
Premiumpaket Vårt premiumpaket har en av de stabilaste servrarna på marknaden med ett stort utbud mot den nordiska marknaden men täcker även en del internationella kanaler. Premium paketet innehåller de flesta svenska kanaler i HD format och FHD samt ett stort utbud av sportkanaler. Strivesport (live events) 1–12, Viasat sport ultra HD, Viasat sport (live events) 1-6 m.fl UFC live events och även 24/7 serier som sänds dygnet runt! Över 100 serier finns på premium och dem alla har svensk undertext för enheter som stödjer det. Samma gäller det stora utbudet av filmer samt de 190 barnfilmer som finns på servern! 😊 Premium levererar även undertexter till alla appar och enheter på SD kanalerna då detta är "fast bränt" i bilden.